5 jaar garantie

ER ALTIJD GLOEDNIEUW
UIT BLIJVEN ZIEN

Ben je ook zo gek op die goddelijke schittering die van voor naar achter straalt en schoonheid toevoegt aan de toch al prachtige buitenkant? Nano-coating of keramische coating is een dikke glasglans van ongeveer 2 micron die op jouw jacht, camper, auto of zelfs vliegtuig wordt aangebracht. Het fungeert als afscherming tegen stof, water, weer en de ultraviolette lichtstralen. Onze bescherming creëert een ultrabestendige, hydrofobe laag met een onberispelijke spiegelafwerking. Water rolt eenvoudig van het oppervlak en neemt vuil en stof mee (bekend als het zelfreinigende effect).
ServiceCoating.com® is uw volledig erkende installateur en distributeur van specifieke keramische coating en PPF. Door sommigen beschouwd als de Europese specialist in jachten, campers en performance cars.

NANO KERAMISCHE COATING
VOOR GLAS

Ruiten zijn perfect beschermd en de bestuurder krijgt zowel overdag als ’s nachts een niet-vergelijkbare verbetering van het zicht. Nanomoleculen vormen een duurzame, keramische beschermlaag op het glasoppervlak. Die laag veroorzaakt een afstoting van watermoleculen (het hydrofobiciteits-effect), waardoor ze tijdens het rijden onmiddellijk en automatisch uit het glas gedrukt worden. De keramische coating hecht het glasoppervlak sterk aan elkaar. Deze moleculaire verbindingen helpen bij het verdelen en opvangen van plotselinge schokken op de ruiten. Tegelijkertijd is keramische coating ook een uitstekende keuze om de glans en kwaliteit van ruiten te beschermen.

WAT IS KERAMISCHE COATING?

Dit is de nieuwste generatie van lakbescherming voor uw auto. Keramische coating gaat dus veel verder dan producten met Teflon of de waxoyl-achtigen. Het gaat ook nog een stap verder dan het vaak gehoorde begrip nanocoating. Een keramische coating is een coating op basis van Siliciumdioxide (SiO2) en biedt de meest duurzame en harde bescherming voor uw lak (hardheid 9H). De oorsprong van deze coating ligt in het gebruik op treinen en vliegtuigen. De coating sluit het lakoppervlak geheel af en verzegelt dit langdurig, tot zelfs 5 jaar. Uw voertuig is met deze zeer sterke coating extra beschermd tegen allerlei omstandigheden en vuil die uw lak normaal gesproken zullen aantasten.

HOUDT HET INTERIEUR
PRACHTIG EN BESCHERMD

Beschermende keramische coating voor textieloppervlakken is afkomstig uit de hightech halfgeleiderindustrie. Het is een betrouwbare anorganische verbinding. Ceramic Textile verbetert het oppervlak van bekleding, leer of suède zodanig dat wanneer vloeistoffen ermee in aanraking komen, deze vloeistoffen druppels vormen en eenvoudig afrollen, waardoor de bekleding volledig droog blijft. Hierdoor zijn stof, suède en weefsels bestand tegen water, stof en vloeistoffen zonder de ‘vanaf fabriek’ look-and-feel te beïnvloeden. Dit is een volledig transparante en ademende behandeling die de kleur van het gebruikte materiaal niet verandert.

Wat ServiceCoating.com® voor jou zal doen

High-performance

Keramische coating maakt gebruik van nanotechnologie; kleine deeltjes vormen een transparante laag, volledig onzichtbaar voor het oog, die alle poriën afdicht en een beschermende film vormt. Keramische producten worden aangetroffen in krachtige racemotoren, ruimtevaartonderdelen, telefoonlijnen en dienen meermaals als hittebestendige coatings.

9H hardheidscertificaat

Nadat het vloeibare polymeer is uitgehard, ontstaat er een zeer harde beschermlaag. Dit komt overeen met een hardheid van 9H. Dit biedt u beschermende coating met een moleculaire keramische 3D-structuur. Wij garanderen: u kunt beschikken over hét 9H hardheidscertificaat dat de hoogste duurzaamheid van keramische bescherming certificeert.

Milieuvriendelijk

De diameter van het siliciumdioxide is minder dan 100 nanometer. Professionele keramische coatings bestaan voor ongeveer 93 procent uit SiO2. Maar het is niet alleen het SiO2-percentage dat keramische coatings hard maakt. Er zijn verschillende ingrediënten die helpen om de microscopische beschermlaag te creëren die tot liefst 5 jaar meegaat.

Nano TiO2

Het ondergewaardeerde neefje van SiO2 is titaniumdioxide (TiO2) – een mineraal dat meestal wordt aangetroffen in farmaceutische producten zoals antiseptica. Voor keramische coatings helpt het de hydrofobe effecten te verbeteren (waterafstotend). Het heeft een uitstekende opname van Uv-straling.

Activering van fluoride

Een van de beste eigenschappen van keramische coating is het stofwerende effect, waardoor stof en vuil moeilijk aan het oppervlak van het voertuig blijven kleven. Zo blijft uw jacht, camper of auto schoner – voor langere tijd.

Garantie

60 maanden bescherming bij het registreren van het product en met de jaarlijkse garantie-applicatie van het product. Afhankelijk van de uitgangssituatie adviseren we een samenstelling van SiO2, TiO2 of SiC (Silicon Carbide).

Ervaring telt

Ons team van professionals wordt gekenmerkt door de volgende kenmerken: betrouwbaarheid, consistent behoefte aan diepe en rijke kennis, meesterlijke precisie en perfecte aandacht voor elk detail. Keramische coating of PPF is erg moeilijk om correct te installeren, daarom is het altijd het beste om te werken met een bewezen en gecertificeerde installateur.

Uitgebreid getest

Na aanbrengen is 12 uur kristallisatie van de keramische beschermlaag nodig. Deze keramische coatings zijn getest door TüV Rheinland, SGS en CSIRO op hardheid, duurzaamheid en chemische bestendigheid.